تبلیغات

تقویم شمسی

بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی    
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  

مشترک خبرنامه شوید

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود عضو خبرنامه شوید

ارتباط با مدیران سایت

نحوه تهیه کوکی شکری مخصوص ایام نوروز

129

نحوه تهیه کوکی شکری مخصوص ایام نوروز

129

نحوه تهیه کوکی شکری مخصوص ایام نوروز,طرز تهیه کوکی شکری :
• تعداد: ۳۶ عدد
• زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
• زمان خنک شدن: ۲ ساعت
• زمان پخت: ۷ دقیقه
مواد لازم برای کوکی شکری :
کره آب شده ۲/۳ پیمانه
شکر ¾ پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر یک قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
آرد کامل دو پیمانه
* رویال آیسینگ به مقدار لازم
رنگ غذای قهوه ای به مقدار لازم
پاستیل سفید به مقدار لازم
اسمارتیز قرمز به مقدار لازم
اسمارتیز قهوه ای به مقدار لازم
۱٫ در کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود ۳۰ ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‎پودر و نمک را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. تخم‌مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید.
به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جایی که ممکن است با هم‌زن برقی و بعد از آن با قاشق چوبی هم بزنید. خمیر را از وسط دونیم کنید. آنها را در کیسه پلاستیکی به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
۲٫ فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت روشن کنید. روی سطح صاف آردپاشی شده خمیر را باز کنید.
با قالب قلب، یک عدد قلب بزرگ و شش عدد قلب کوچک در بیاورید. قلب بزرگ را به عنوان صورت گوزن قرار دهید. سه قلب کوچک را به عنوان شاخ سمت راست و سه قلب کوچک دیگر را به عنوان شاخ سمت چپ روی هم قرار دهید.
۳٫ آنها را داخل سینی فر قرار دهید و ۷ تا ۸ دقیقه بپزید. سپس کنار بگذارید تا خنک شوند.
۴٫ به *رویال آیسینگ رنگ غذای قهوه ای اضافه کنید. آن را روی صورت گوزن بریزید. برای شاخ ها نیز آیسینگ سفید و در مرکز آنها آیسینگ قهوه ای بگذارید. برای چشم ها دو عدد اسمارتیز قهوه ای و برای بینی گوزن، یک عدد اسمارتیز قرمز بزرگ قرار دهید.
* رویال آیسینگ
مواد لازم برای رویال آیسینگ:
پودر قند ۴۵۰ گرم
پودر مِرینگ ۳ قاشق غذاخوری
پتاسیم بی تارترات نصف قاشق چایخوری
آب گرم نصف پیمانه
یک قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه رویال آیسینگ :
۱٫ در یک کاسه بزرگ، پودر قند، پودر مرینگ و پتاسیم بی تارترات را با یکدیگر مخلوط کنید. آب و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی خوب هم بزنید. آنها را باید حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه با سرعت بالای هم‌زن، مخلوط کنید تا پف کند و فرم آیسینگ را به خود بگیرد. آن را به مدت ۴ تا ۴۸ ساعت در یخچال قرار دهید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “نحوه تهیه کوکی شکری مخصوص ایام نوروز”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ما را دنبال کنید