تبلیغات

تقویم شمسی

بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی    
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  

مشترک خبرنامه شوید

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود عضو خبرنامه شوید

ارتباط با مدیران سایت

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

87

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی

طرز تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی
مواد لازم برای خمیر پیراشکی:
آرد سفید ۲ و نیم پیمانه
بکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری
خمیر مایه ١ قاشق غذاخوری
ماست نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خمیر پیراشکی تن ماهی :
۱- ماست، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید.
۲- خمیر مایه و شکر را روی مخلوط ماست بپاشید .
۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدهید تا خمیر یک دستی درست شود.
۴- روی خمیر را بپوشانید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجم آن دو برابر شد استراحت کند.
مواد لازم میانی برای پیراشکی تن ماهی :
تن ماهی ٢ قوطی
آبلیمو کمی
پیاز خرد شده ٢ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ١ عدد کوچک
پنیر سفید (لیقوان+خامه ای) ۱۰۰ گرم
طرز تهیه پیراشکی تن ماهی :
۱- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
۲- هر قسمت را با وردنه مانند شکل زیر باز کنید.
۳- خمیر را از درازا به ٣ قسمت مساوی تقسیم کنید و با نوک چاقو نشانه گذاری کنید (مواظب باشید خمیر پاره نشود).
۴- دو طرف خمیر شیارهایی مورب ایجاد کنید.
۵- همه ی مواد میانی را در وسط خمیر بریزید.
۶- مانند تصویر شیارها را روی هم قرار دهید.
88
۷- زرده تخم مرغ را روی پیراشکی می مالیم و روی آن سیاه دانه می پاشیم.
89
زمان پخت :
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت نیم ساعت .

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه پیراشکی تن ماهی به شکل ماهی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ما را دنبال کنید