تبلیغات

تقویم شمسی

بهمن ۱۳۹۶
ش ی د س چ پ ج
« دی    
 123456
۷۸۹۱۰۱۱۱۲۱۳
۱۴۱۵۱۶۱۷۱۸۱۹۲۰
۲۱۲۲۲۳۲۴۲۵۲۶۲۷
۲۸۲۹۳۰  

مشترک خبرنامه شوید

برای دریافت آخرین مطالب سایت در ایمیل خود عضو خبرنامه شوید

ارتباط با مدیران سایت

طرز تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان

2

طرز تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان

2

طرز تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان!,مواد لازم:
تخم مرغ : ۴ عدد
اسفناج : ۲۵۰ گرم
کره یا روغن : به مقدار لازم
نمک و ادویه : به مقدار لازم
روش پخت :
برای تهیه این املت خوشمزه اول اسفناج را در آب به همراه مقداری نمک بجوشانید
بعد از گذشت ۱۵ دقیقه اسفناج را در سبد ریخته و با فشار دست آب آن را خارج کرده تا کاملا آب آ ن گرفته شود و بعد در اندازه های درشت خرد کنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم زده و به اسفناج اضافه کنید .
روغن یا کره را در ماهی تابه بریزید و زمان لازم را به آن بدهید تا داغ شود
سپس مخلوط اسفناج و تخم مرغ را درون ماهی تابه ریخته بعد از اینکه مایه سفت شد با قاشق تخم مرغ ها را به قسمت داغ ماهی تابه (کف) هدایت کنید تا اینکه آنها هم بپزند
زمانی که املت به رنگ طلایی در آمد آن را تا کرده و به صورت داغ داخل ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “طرز تهیه املت بسیار مقوی بدون بادمجان”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

ما را دنبال کنید